Taarbæk byg ApS
Taarbæk byg ApS

Telefon

42 53 31 31

Adresse

Måløv Værkstedsby 88, 2760 Måløv

Badeværelse

Renovering af badeværelser

Badeværelset er et af de mest brugte rum i hele huset. Er dit badeværelse blevet umoderne, vil det give et væsentlig løft i dagligdagen at få lagt helt nye klinker, nye armaturer, og få malet det. Vi realiserer dine badeværelsesidéer med alt, hvad det indebærer. Du kan også få lagt gulvvarme.

Vælger du os hos Taarbæk Byg, er du sikker på at få kvalitetshåndværk, hvor der er fokus på en skarp finish. Vi laver badeværelser i København og Nordsjælland til og private og erhverv.

En samlet pakkeløsning

Ved renovering eller nybyg af badeværelser vil der ofte være forskellige fagligheder, der overlapper. Derfor er det en fordel at få et firma til at stå for det hele. Taarbæk Byg kan agere projektleder, så du ikke skal koordinere flere forskellige håndværkere. Du får det selvfølgelig til en pris, der passer til dit budget.

Indgående kendskab til materialer

Vi står altid inde for, at vi har godt styr på materialerne og materialesammensætning. Det bygger vi bl.a. på en fortid i Stark, der dannede grundstenene for vores indgående kendskab til diverse materialer. Kombineret med vores praksiserfaring som murere, tømrere og malere har vi optimeret og forfinet vores processer og håndværk. Hos Taarbæk Byg får du derfor specialiseret arbejdskraft inden for badeværelser og badeværelsesrenovering, hvor vi lægger stor vægt på vigtigheden af de rette materialevalg.

Skal vi renovere dit badeværelse? Så kontakt os hos Taarbæk Byg.

Vi laver også tømrer- og maleropgaver

Mureropgaver

Filtsning

Sætningsskader

Facaderenovering

Taarbæk byg ApS

Derfor skal du vælge os:

God kvalitet til en god pris

Vi går op i detaljen – også i de store byggeopgaver. Finishen skal bare være i orden.

Effektiv og punktlig.

Vi overholder tidsplanen og er færdig til den aftalte deadline.

Kommunikation.

Vi har en løbende dialog med dig og informerer dig, så du er sikker på, at projektet forløber planmæssigt.

Din sparringspartner.

Du får kompetent rådgivning fra erfarne fagfolk, uanset om vi skal male dit badeværelse, eller du skal have lavet en mere gennemgribende renovering.