Taarbæk byg ApS
Taarbæk byg ApS

Telefon

42 53 31 31

Adresse

Måløv Værkstedsby 88, 2760 Måløv

Facaderenovering

Solid facaderenovering ved Taarbæk Byg

Skal din facade renoveres?

Med tiden falmer en facade, og murværket bliver porøst. Det er et vilkår i det ofte hårde danske klima med skiftevis regn, blæst og sol. Heldigvis vil en renovering af facaden hjælpe med den udfordring. Med en facaderenovering bliver din boligs facade frisket op, så den kan klare mange år endnu. Hos Taarbæk Byg er vi specialister i at renovere facader, og vi kører ud til Storkøbenhavn,  Nordsjælland og resten af Sjælland og renoverer din boligs facade.

Efter en facaderenovering har facaden ofte brug for en omgang maling. Hos Taarbæk Byg har vi erfarne malere i huset, der gerne dækker netop dit hus med et solidt lag maling, så facaden står frisk og modstandstandsdygtig mod det hårde danske klima.

Større renoveringsopgave?
Har du en stor eller flere bygninger, der skal have lavet facaderenovering, så har vi også kapaciteten til at gøre det. Det gælder selvfølgelig også, hvis dit hus eller husene skal have en mere gennemgribende renovering. Vi agerer gerne projektleder for hele byggeprojektet.

Få renoveret din facade, så den får en længere levetid. Kontakt Taarbæk Byg og få en uforpligtende snak om dit facadeprojekt.

 

Vi laver også Tømrer- og maleropgaver

Mureropgaver

Badeværelse

Filtsning

Sætningsskader

Facaderenovering

Taarbæk byg ApS

Derfor skal du vælge os:

God kvalitet til en god pris

Vi går op i detaljen – også i de store byggeopgaver. Finishen skal bare være i orden.

Effektiv og punktlig.

Vi overholder tidsplanen og er færdig til den aftalte deadline.

Kommunikation.

Vi har en løbende dialog med dig og informerer dig, så du er sikker på, at projektet forløber planmæssigt.

Din sparringspartner.

Du får kompetent rådgivning fra erfarne fagfolk, uanset om vi skal male dit badeværelse, eller du skal have lavet en mere gennemgribende renovering.