Taarbæk byg ApS
Taarbæk byg ApS

Telefon

42 53 31 31

Adresse

Måløv Værkstedsby 88, 2760 Måløv

Om os

Taarbæk Byg er din professionelle totalentreprenør i København og Nordsjælland.

Taarbæk Byg ApS er stiftet af fire barndomsvenner, der ønskede at udnytte hinandens kompetencer inden for hver deres fag. I spidsen står Benyamin Sharifi, der er uddannet designingeniør. I en årrække har han arbejdet som projektleder i byggebranchen, hvor han har stået i spidsen for store og små byggeprojekter. Udover ham består teamet af en murermester med 10 års erfaring, en tømrermester med 10 års erfaring og en malermester med 10 års erfaring.

Vi stiftede virksomheden for at kunne tilbyde en samlet løsning til byggeprojekter. I stedet for du skal koordinere flere håndværkere, så samler vi det hele ét sted. Vi klarer alt tømrer-, murer- og malerarbejdet til perfektion. Skal du fx have renoveret dit køkken, sørger vi for det meste, mens vi hiver vores samarbejdspartnere ind fra VVS-faget, når vi har brug for deres kompetencer.

Har du brug for en entreprenør til dit næste byggeprojekt, og bor du i København eller Nordsjælland.? Ring til os – vi udfører alt i nybyg og renovation af stort og småt.

Taarbæk byg ApS

Derfor skal du vælge os:

God kvalitet til en god pris

Vi går op i detaljen – også i de store byggeopgaver. Finishen skal bare være i orden.

Effektiv og punktlig.

Vi overholder tidsplanen og er færdig til den aftalte deadline.

Kommunikation.

Vi har en løbende dialog med dig og informerer dig, så du er sikker på, at projektet forløber planmæssigt.

Din sparringspartner.

Du får kompetent rådgivning fra erfarne fagfolk, uanset om vi skal male dit badeværelse, eller du skal have lavet en mere gennemgribende renovering.