Taarbæk byg ApS
Taarbæk byg ApS

Telefon

42 53 31 31

Adresse

Måløv Værkstedsby 88, 2760 Måløv

Tømrer

Vi udfører snorlige tømrerarbejde i København og Nordsjælland.

Tømrer til både private og erhvervsprojekter

Drømmer du om nyt køkken, udskiftning af vinduer og døre eller måske at få lavet nyt gulv? Så kontakt os hos Taarbæk Byg. Vi udfører alle typer tømreropgaver – og det tilbyder vi til private og erhverv i København og Nordsjælland. Du kan få lavet både små og store renoveringsopgaver og nybyg. Vi har mandskabet til alle projektstørrelser og -typer.

Vi laver også murer- og maleropgaver

Ring til os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste tømrerprojekt. Vi glæder os til at høre, hvad du har af spændende idéer.

Hjælp til forsikringsskader

Har du fået erstatning af din forsikring for en vandskade, ødelagt dør eller vinduer? Vi rådgiver dig om, hvordan du bedst udbedrer skaden og giver dig en konkurrencedygtig pris på opgaven. Vi står for hele renoveringen, så du ikke behøver være mellemmand mellem forskellige firmaer. Teamet i Taarbæk Byg har mange års erfaring med projektlederopgaver og entreprise.

Mangler du assistance til dit næste tømrerprojekt? Så kontakt Taarbæk Byg og lad os høre om, hvordan vi kan være behjælpelig.

Tømreropgaver

Døre og vinduer

Gipsvægge

Gulv

Taarbæk byg ApS

Derfor skal du vælge os:

God kvalitet til en god pris

Vi går op i detaljen – også i de store byggeopgaver. Finishen skal bare være i orden.

Effektiv og punktlig.

Vi overholder tidsplanen og er færdig til den aftalte deadline.

Kommunikation.

Vi har en løbende dialog med dig og informerer dig, så du er sikker på, at projektet forløber planmæssigt.

Din sparringspartner.

Du får kompetent rådgivning fra erfarne fagfolk, uanset om vi skal male dit badeværelse, eller du skal have lavet en mere gennemgribende renovering.